Klacht: spontane niet gewenste ondersteuning

niewie op 14 oktober 2017 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik bijv bij een verkeerslicht naast de fiets sta krijgt de fiets een spontane ongewenste ondersteuning.Ik moet remmen om niet meegetrokken te worden.Zeer irritant. Mijn fiets een Sparta Emotion in oktober 2014 gekocht. Commentaar van de verkoper: dit hoort erbij niets aan te doen.????

Gewenste Oplossing:

fiets functioneert verder naar behoren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door