Klacht: Spontane digitenne facturen

Cindydriessen op 22 december 2019 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds ruim 10 jaar heb ik Telfort waarbij het de afspraak is dat ik 1x kosteloos digitenne ontvang. Een keer in de zoveel tijd gaat dit mis en moet ik contact opnemen met KPNTelfort. Zo ook het laatste half jaar. Iedere keer wordt het opgelost. Helaas vandaag niet. Ondanks dat ik schriftelijk kan aantonen dat zolang ik bij Telfort blijf digitenne 0 euro kost. Medewerker kpn geeft aan dat ik spontaan huur ontvanger moet betalen. Er is geen gesprek mogelijk. Ondanks de facturen waarop 0 euro staat en ondanks de afspraak dat digitenne 0 euro kost. Triest hoe ik als klant behandeld wordt en dat afspraken blijkbaar eenzijdig door kpn op ieder moment veranderd kunnen worden

Gewenste Oplossing:

Wanneer conform afspraak digitenne weer 0 euro kost. Uiteraard zolang ik bij Telfort blijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cindydriessen