Klacht: spiegels boven de kassa en het pinapparaat

op 26 april 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vind het zeer storend dat er een levensgroot spiegel boven de kassa hangt
de cassiere en de klanten die achter mij of iemand die kwaad wil zomaar mee kan kijken als ik sta te pinnen.de cassiere kan via een spiegel op de kassa in de spiegel aan het plafond meekijken wat mijn pincode is.als argument zei ze dat de spiegel er hangt dat ze dan kan kijken of het winkelwagentje leeg is .volgens mij zijn er betere systemen om te controleren of het winkelwagentje leeg is .
als ik bij kassa twee ga staan dan kan ik meekijken welke pincode er wordt ingeven bij kassa een. vind dit in deze tijd van criminaliteit niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

spiegels van het plafond
ga op zoek naar een beter systeem!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hilda bakker