Klacht: Sperziebonen 500 gr.

op 28 februari 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op vrijdag 24 februari sperziebonen gekocht om op zondag 25 febr. te eten, na gekookt te hebben waren de bonen verschillend van kleur, dit is niet de eerste keer, wij hebben ze weg moeten gooien, het was niet te eten. dan mag aldi goedkoop zijn maar je krijgt rotzooi voor je geld.
Ik hoop dat de afd. inkoop hier iets aan gaat doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het goed eetbaar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Greetje Buitelaar-Volmer