Klacht: Speelt niets meer af op de tablet of TV

op 14 december 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Videoland heeft ’t maar 2 weken goed gedaan, nu doet t niets meer op de tablet en tv, terwijl ik wel voor half jaar betaald heb. Verwacht dat het dan ook goed werkt. Wat kan hier aan gedaan worden of kan ik m’n geld terug krijgen want dit kan echt niet!

Gewenste Oplossing:

Als het weer werkt of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karinvdoord