Klacht: Spaaractie max race auto

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik wou een volle spaarkaart inleveren deze actie loopt nog steeds. Maar kreeg te horen dat de auto’s op waren. Ze hebben dit al eerder gehad en toen waren ze ook op voor de actie voorbij was. Als ze zulke acties hebben moeten ze in ieder geval genoeg voorraad hebben zo lang dit loopt. Teleurgestelde zoon

Gewenste Oplossing:

Als mijn zoon de auto krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door @Claire