Klacht: Sonicare tandenborstel defect

op 14 juli 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag..

Ik heb een klacht omtrent mijn tandenborstels. Ik heb deze klacht al een keer eerder ingevoerd en heb hier ook een mail over terug gehad via philips. Nu vroegen ze mij de bon op te sturen en dit heb ik gedaan maar nooit meer wat terug gehoord. Nu weet ik niet aan wie dit ligt aan mij of aan philips dit zal ik ook in het midden laten. helaas is nu het volgende aan de hand het betreft een duo pakket en u raad het al de 2e tandenborstel is helaas ook heen gegaan. nogmaals vind ik dit heel vervelend en absurd omdat het vrij dure tandenborstels waren en ik had er gewoon meer van verwacht!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een nieuwe tandenborstels willen want ik vond ze vrij prijzig om nu zo weer nieuwe te kopen van mindere kwaliteit. Want over de poetskwaliteit ben ik wel zeer tevreden. Nu staan we met z\'n tweetjes te \"schrobben\" met elektrische tandenborstels.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jelle901