Klacht: Something went wrong page 404

op 31 augustus 2018 over Printer pix in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via Groupon 2 deals gekocht voor Printerpix. Echter als ik de groupon wil inwisselen krijg ik steeds dezelfde pagina met ‘Oooops Something went wrong Page 404’. Ik heb het via verschillende browsers geprobeerd, en ook op een andere computer. Overal krijg ik dezelfde melding. Ik heb het meermaals geprobeerd, vandaag verlopen ze en nog werken ze niet.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn Groupons wel kan gebruiken.. vandaag verlopen ze helaas, dus wil ik dezelfde korting krijgen, ik heb hier immers voor betaald en de site blijft niet werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Printer pix

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Printer pix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xpietje5