Klacht: SO ASIAN pizza – geitenkaas in pizza, IPV mozarella

op 29 juli 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Domino’s, vanmiddag 29-7 rond 17:25u bestelde ik een So Asian pizza, in de winkel. Helaas (bij thuiskomst) bleek dat er geitenkaas in zat (dit hoort er niet in), dit lust ik niet. Gebeld met het betreffende filiaal en met een half uur zou ik de pizza opnieuw gratis thuis bezorgd krijgen. (het was wat druk zei de beste man). Na 50 minuten gebeld waar de pizza bleef want ik had echt trek in pizza. De pizza moest de oven nog in maar zou rond half 8 er zijn. Inmiddels nu 20.10uur dus ruim 2 uur later nog echt geen pizza. Ik vind dit echt geen Service beste Domino’s.echt teleurstellend dit.

Gewenste Oplossing:

geld terug en de kosten voor de snackbar a €7,50 vergoed voor de onkosten

filiaal IJSSELMONDE-R'dam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door davey-80