Klacht: Sms ontvangen van afterpay ivm factuur ab00102359877

op 22 september 2016 over Afterpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ik heb deze morgen een sms ontvangen van jullie dat ik overboeking moet voorkomen naar incassobureau maar ik weet niet waarover het gaat
Gelieve te omschrijven waarover dit gaat want ik heb geen idee ik heb nl geen factuur ontvangen van jullie gelieve deze dan door te sturen zodat ik weet over welk artikel dit gaat
Mvg

Gewenste Oplossing:

Antwoord en betreffende factuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Afterpay over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Afterpay in behandeling genomen

Bericht van Afterpay

1 jaar geleden - Geachte heer Adriaenssens, Hartelijk dank voor uw bericht. In uw e-mail schrijft u dat u een vraag heeft over een bestelling bij Bralex.nl. Uw vraag kunnen wij helaas niet beantwoorden. AfterPay verzorgt namens Bralex.nl alleen de betaling van deze bestelling. Voor alle andere zaken omtrent de bestelling kunt u terecht bij Bralex.nl. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0031 25 - 88 07 56. Wij vertrouwen u hiermee van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Monique Klachtenmanager AfterPay

Alle klachten die gemeld zijn door Darco1