Klacht: smerige trein

op 29 augustus 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zijn vorige week dinsdag 23 aug met de trein van 6.16 uur!!!!!!! naar Enkhuizen gereden. Tot onze stomme verbazing was het een zeer smerige trein en dat voor zo’n vroeg tijdstip. Overal troep op de grond en banken, de prullenbakken waren nog bomvol, kon niets meer bij. toch iets om voor je te schamen om zoiets aan te bieden. als je in het buitenland treint, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland dan mag de NS zich kapot schamen. er waren een scholieren, geen voetbalsupporters, die smoes is er dus niet. hopelijk dat u dit zich wel aantrekt.

Gewenste Oplossing:

Schone treinen en zeker 's morgens vroeg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 30 augustus 2016 om 15:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Gerbria