Klacht: Smartwatch besteld nooit ontvangen

op 20 december 2017 over Girlsoutfit.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In september heb ik een smartwatch besteld voor mijn dochter die ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet heb ontvangen. In oktober vroeg ik een refund omdat ik al enkele mails had proberen te sturen maar ik kreeg steeds een error terug, dus dan maar naar de website geweest en daar mijn refund gevraagd. Een maand later (!) krijg ik antwoord dat dit niet mogelijk is en dat ik binnen de 25 werkdagen mijn smartwatch zal ontvangen. De mail vertelde ook dat ze de website van het internet gingen halen om er een track en trace gingen opzetten…. wat louche… we zijn eind december en ik heb nog steeds geen refund of smartwatch ontvangen!!!

Gewenste Oplossing:

Ofwel wil ik een refund of mijn smartwatch + compensatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Girlsoutfit.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Girlsoutfit.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vicky_aiyana