Klacht: Slechte wifi

Leon_rutten11 op 26 februari 2021 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn WiFi bereik is erg slecht op de eerste verdieping op zolder en in de tuin. Nu heb ik de wifimanager gebruikt om en daar komt uit dat ik op de eerste verdieping en zolder onder de 20 mbit kom. Er is mij beloofd dat ik 4 super WiFi punten kan krijgen met 50 euro korting per stuk. Maar nu ik er telefonisch om vraag krijg ik als antwoord dat hun collega dit nooit had mogen aanbieden en ze dit dus ook niet kunnen opsturen met extra korting.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 4 super WiFi punten binnen heb met de beloofde korting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leon_rutten11