Klacht: slechte voorraad

op 29 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

loop al bijna 1,5 week voor haricots. is er nog steeds niet , friese vlag volle koffiemelk ook bijna een week niet , ik kom dagelijks bij jumbo boodschappen doen ,als je voor sommige dingen naar een andere winkel moet dan haal ik meteen mijn andere boodschappen ook maar daar . en veel schappen zijn leeg is ook vervelend als je mis pakt . ik hoop dat er wat aan gedaan word . en er hangt een bord in de winkel als er iets niet is dan moet je dat vragen en dan bestellen ze dat. nou ik had met gyros salade ze had het besteld en zou maandagmiddag er zijn nou mooi niet he en is er nog niet . ik heb het helemaal gehad met jumbo .

Gewenste Oplossing:

als de schappen gevuld zijn en dat je niet op je knieen moet voor a produkten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mario1200