Klacht: slechte tabak

op 02 februari 2014 over Brandaris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goeden middag ik rook nog niet zolang Brandaris want ik ben over gestapt van van Nelle om dat die slecht was met veel boomstammen er in maar de Brandaris is net zo er zijn pakjes bij dat het bijna onmogelijk is een sigaret te rollen hoop dat u er wat aan gaat doen groeten flip

Gewenste Oplossing:

dat de shag beter word

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brandaris

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brandaris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door flipje 1844