Klacht: Slechte sigaretten

op 18 februari 2018 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Sinds kort rook ik de grote box van Marlboro waar 36 sigaretten inzitten. Hartstikke makkelijk, maar het probleem is dat ze heeeeeel erg slecht zijn. Het vuur valt er snel uit en aan 1 kant rookt ie sneller dan de andere kant en dus snel op is. Het lijken wel zelfgemaakte sigaretten die je thuis met zo’n apparaatje in elkaar zet. Echt amateuristisch. Vind ik niet kunnen voor zo’n grote naam als Marlboro. Sigaretten zijn duur dat weet u ook, maar op deze manier is het helemaal snel verdient.

Gewenste Oplossing:

Als het wordt verbeterd en ik antwoord krijg op deze klacht. 1 pakje als vergoeding om te kijken of ze verbeterd zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Astrid 41