Klacht: Slechte shag

op 07 september 2018 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo
Ik draai nu al verschillende jaren met blikken Marlboro mijn sigaretten, nu heb ik de afgelopen halfjaar al zeker 20 of 30 blikken met heelveel Crum waar je absoluut geen sigaretten van kan maken omdat dat er gewoon uitvalt.
Ik betaal voor goede tabak maar krijg niet waar ik voor betaal 13 is niet goed kan ik weggooien beetje zonde vi d u ook niet.
Ik zou graag een reactie willen waarvoor er zoveel slechte blikken tabak zijn en wat jullie hier aan kunnen doen en wat jullie voor mij kunnen doen voor al die slechte blikken betaal niet voor niets toch.
Vriendelijke groet
Natasja

Gewenste Oplossing:

Als ik goede blikken Marlboro heb en niet voor 13 niet bruikbaar is.
Zeker al meer als 20 blikken slecht en weg kunnen gooien, toch niet normaal
.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 890