Klacht: Slechte service defect oven dätid cg7 Klacht

op 08 augustus 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fornuis dätid cg7 gekocht eind 2010, geplaatst en in gebruik sinds begin 2011. Kostte 800 euro.
Nu wordt hij ,wat ik ook doe, meer dan 300º C. Thermostaat dus waarschijnlijk stuk. Bel ik met Ikea, krijg ik te horen dat een thermostaat ongeveer 5 jaar meegaat, dat dat dus normaal is. Bullshit, ik ben biina70, heb door verhuizingen met diverse fornuizen gewerkt, en nooit is er eentje kapot geweest. Bij familie ect nagevraagd. Niemand heeft dat. Volgens mij mag ik verwachten dat een dergelijk apparaat langer meegaat. Ben benieuwd of nog meer mensen dit na 5 jaar dus hebben?

Gewenste Oplossing:

als ze er een nieuwe thermostaat in zetten, nu kost het mij ca 200-250 euro.

Alle klachten die gemeld zijn door ital377