Klacht: Slechte service bij GSMWEB

op 20 september 2018 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nieuwe abonnement besteld met toestel. Volgende dag was deze veel goedkoper. De abonnement geannuleerd. We zijn bijna 2 weken bezig. Dus ik kon geen nieuwe abonnement aansluiten. Mijn wijze les is dus toestel altijd bij een winkel bestellen. Toestellen zijn online niet veel goedkoper dan in de winkel. Maar in een winkel wordt je meteen geholpen.

Gewenste Oplossing:

Dat ik vandaag bevestig krijg dat de bestelling is geannuleerd. Zodat ik een nieuwe abonnement kan aansluiten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door abdel83