Klacht: Slechte service

op 31 augustus 2016 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

man man man wat een een slechte klotebedrijf is dit. Heb al meer dan een jaar een netjes geverifieerde account waarmee ik meerdere malen geld mee heb overgemaakt naar China voor goederen. nu werd mijn transactie vrijwel direct geannuleerd en stond er bij dat het bedrag teruggestort zou worden op de rekening. Vervolgens bel ik de klantenservice en die geven aan dat het een besluit van het hoofdkantoor is, die ook nog eens niet direct te bereiken is door hun (apart?) hoe moet ik dan in hemelsnaam weten wat er aan de hand is en hoe ik dit moet oplossen?

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weet waarom ik geen geld meer kan versturen en hoe dit opgelost kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johnn12