Klacht: Slechte service

op 17 juni 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatst een iPhone besteld via Groupon, deze is niet geleverd terwijl DHL zegt van wel. Dit probleem bij groupon neer gelegd maar die zeggen telkens dat ze er achteraan gaan maar doen dat niet krijg dezelfde mail met hun reactie dat het door gezet is naar de interne afdeling en dat de partner mij een mail heeft gestuurd en of ik daar zo spoedig mogelijk op wil reageren, maar ik heb die mail van die partner nooit ontvangen ook niet in mijn spambox. De enige manier om contact te krijgen met Groupon is via de chat maar daarbinnen ze me niet verder helpen dan we gaan het uitzoeken. Ondertussen bij ik wel mijn geld kwijt en heb ik geen telefoon.
Ik zou zeggen, koop niets bij Groupon !!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de telefoon die ik besteld heb geleverd krijg of als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beekkie