Klacht: Slechte service

op 15 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom al jaren bij de jumbo in groenhof boodschappen doen.. maar de kwaliteit van de service slaat werkelijk nergens op. Alles wat je aan de de jongeren van de vakken vullers waar iets of heeft u het product nog. Ze zeggen altijd nee ik weet het niet. Ik zeg dat ik het niet kan vinden en of ze het aan een ander collega kunnen vragen als ze het niet weten, krijg ik als antwoord die weten het ook niet terwijl ze het niet eens hebben gevraagd. Of ze gaan weg om een ander collega te vragen maar komen niet meer terug.
Nou sorry hoor… als dit de eerste keer is had ik er niks van gezegd, maar het is altijd zo. Slechte kwaliteit van medewerkers!! Als ze nog niks weten wat doen ze daar dan. Ga dan gewoon lekker thuis zitten en tv kijken ofzo!!

Gewenste Oplossing:

Medewerker beter inwerken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Az-girl