Klacht: Slechte service

op 27 december 2017 over Huurcoach.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds april 2017 ben ik niet meer woningzoekende. Jullie kutsite past de zoekcriteria niet aan wanneer ik de maximale huurprijs naar beneden zet. Daarbij heb ik op zijn minst 5 maanden betaald voor niks omdat ik de site niet heb geopend. Ik eis 5 maanden geld terug met terugwerkende kracht!

Gewenste Oplossing:

Ik eis een telefonisch gesprek waar ik mijn ontevreden kan uiten en op zijn minst 5 maanden contributie terug voor een site waar ik een keer op gekeken heb, geen huis heb gevonden, maar wel elke maand aan betaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Huurcoach.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Huurcoach.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Koen tuut