Klacht: Slechte service

op 27 december 2017 over Huurcoach.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds april 2017 ben ik niet meer woningzoekende. Jullie kutsite past de zoekcriteria niet aan wanneer ik de maximale huurprijs naar beneden zet. Daarbij heb ik op zijn minst 5 maanden betaald voor niks omdat ik de site niet heb geopend. Ik eis 5 maanden geld terug met terugwerkende kracht!

Gewenste Oplossing:

Ik eis een telefonisch gesprek waar ik mijn ontevreden kan uiten en op zijn minst 5 maanden contributie terug voor een site waar ik een keer op gekeken heb, geen huis heb gevonden, maar wel elke maand aan betaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Huurcoach.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Huurcoach.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Koen tuut