Klacht: slechte service

op 20 september 2017 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Koop vooral niets online !!!
Waardeloze service. Ik wacht al meer dan 3 weken op een terugbetaling van 150 Euro. Heel lang verhaal kort, online iets gekocht, nooit geleverd gekregen, Karwei weet zelf niet eens waar het product zich bevind waarop geannuleerd iom klantenservice. Terugbetaling al tig x beloofd, nog steeds niet gekregen. Dit was de laatste keer dat ik iets bij Karwei heb gekocht. Ik zal het dus ook zeker niet aanraden online ook maar iets te bestellen.

Gewenste Oplossing:

Mij krijgen ze niet meer tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Karwei

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Karwei nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mechman