Klacht: Slechte Service

op 29 augustus 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi, Ik heb vorige week met apple gebeld nadat er aangegeven werdt dat mijn Apple computor vol met virussen zou zitten. Na enkele minuten met iemand die alleen engels spreekte te hebben gespreekt werdt mijn computer schoongemaakt maar dit koste me wel even 100 euro. Ik dacht dat hier garantie voor bedoeld was?

Gewenste Oplossing:

Als apple mijn 100 euro vergoed in verband met garantie!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JohnnyBoyRedelyngshuis