Klacht: Slechte service

op 09 mei 2017 over Gall & Gall in de categorie Slijterij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al een paar keer belachelijk behandeld in de Gall en Gall Vlissingen. Het is daar blijkbaar normaal om een ID terug te smijten en geen drank mee te krijgen terwijl je bijna 20 bent omdat de medewerkster mij die middag met mijn broertje voorbij heeft zien lopen. Zal wel aan mijn leeftijd liggen dat ze het niet nodig vinden om mij Norma te behandelen. Ik ga volgende keer naar de Drankgigant.

Gewenste Oplossing:

Als ik normaal word behandeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gall & Gall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gall & Gall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lbrunings