Klacht: Slechte service

op 21 april 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestel een bestelling proberen ze me er twee aan te smeren 1 wel betaald via iDEAL 1 niet terwel er maar 1 geplaatst is dan nog een onbeschofter en bijna niet en sociaal Nederlands kunnen spreken dan vestiging dordrecht bellen en een bijdehand opmerking en mede werker aan de telefoon krijgen die ook nog een onbeschoft ophang

Gewenste Oplossing:

Als ik me gele terug terug krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stonurkabab