Klacht: Slechte kwaliteit schoenen en onbeschofte behandeling

op 27 april 2017 over Hanssen Footcare in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na bijna 9 maanden, nog altijd geen goede orthopedische schoenen. Er is elke keer wel weer iets anders dat ze fout doen. Ze proberen dat dan te corrigeren, maar daarbij gaan andere dingen weer fout. En als klant mag ik dan voor alle reiskosten opdraaien. Na een valpartij met schade, door loslatende schoenzool, geven ze aan daar geen boodschap aan te hebben. Na een verkeerde montage van een beugel-bevestiging, die de schoen beschadigd heeft, wordt ik nu ook voor leugenaar uitgemaakt door de vestigings-manager.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn onnodige reiskosten en schade vergoed is en mijn schoenen naar behoren zijn OF gecrediteerd worden bij mijn zorgverzekeraar.
Ongemeende excuses zijn overbodig.

Alle klachten die gemeld zijn door EALeenheer