Klacht: Slechte kwaliteit schoenen

op 18 mei 2018 over Tommy Hilfiger in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer mevrouw

Ik heb 2 maanden geleden schoenen gekocht van merk tommy hilfiger voor mijn kind. Van 4 jaar maat 27 voor 65 euro best prijzig dus.
Na paar keer de schoenen gedragen te hebben begon het te vervelen aan de bovenkant. Vond het al best vreemd maar dacht mischien is me kind tegen iets aan gestoten.. en elke keer werd het alleen erger.. en daarna merkte ik op dat er merdere gaten in zaten.. ik ben zo teleurgesteld over mijn aankoop. Zo slechte kwaliteit ben ik niet gewend van tommy.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met een nieuwe schoenen of tegod bon

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tommy Hilfiger

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tommy Hilfiger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fatima aj