Klacht: Slechte kwaliteit groenten

op 15 juli 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom regelmatig bij de Aldi aan de Westduinweg te Den Haag. Ik constateer met regelmaat dat de kwaliteit van de groenten en fruit , broccoli, spercibonen , paksoi ver onder de maat is. Niet vers, zwarte plekken en gele plekken bij de broccoli , schimmel, beurse of rotte plekken bij het fruit en paksoi. Bovendien worden er prijzen gehanteerd die het product gezien de staat niet waardig zijn.

Gewenste Oplossing:

Verse en goede producten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nyshiro