Klacht: Slechte kwaliteit Brandaris Tabak

op 07 april 2013 over Brandaris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste jaren wordt de tabak van Brandaris steeds slechter van kwaliteit; hij is erg grof geworden en meer en meer moet ik bij elk sigaretje dat ik draai de harde stukken “hout” er tussenuit pulken. Voor een product wat zoveel is gaan kosten door de jaren heen mag de kwaliteitscontrole wel eens wat opgeschroefd worden, het is echt abominabel!

Gewenste Oplossing:

Betere en fijnere kwaliteit tabak

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brandaris

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brandaris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ErTabakVanHebben