Klacht: Slechte kwaliteit avocado

op 06 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop iedere paar dagen avocado’s. Nou heb ik bij de Jumbo de eetrijpe avocado’s gekocht die met zn 2en verpakt zitten. Ik heb 3 keer de poging gedaan. De eerste keer was er één nog niet rijp. De tweede keer ook. En de derde keer was er één helemaal zwart van binnen. Iedere keer direct na de aankoop gegeten. Je koopt er 2 maar weet zeker dat er maar 1 goed is….

Gewenste Oplossing:

Als allebei de avocado's eetbaar zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MeneertjeK