Klacht: slechte kwaliteit

op 17 juli 2010 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs na 2,5 maanden wachten eindelijk mijn eettafel op kunnen halen. Eenmaal uit de verpakking heb ik de tafel in elkaar gezet….en wat denk je…..hij valt van ellende uit elkaar. De poten zijn dunne laagjes houtvezel aan elkaar geplakt. Dus nu heb ik een tafel waarbij een poot aan elkaar geplakt zit met plakband en vooral niet te veel bewegen tegen de tafen, want ik denk dat deze dan in elkaar valt.

Gewenste oplossing

eerlijke voorlichting op de site/ in de winkel van het materiaal

nieuwe tafel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door mo74