Klacht: Slechte kwaliteit

op 20 september 2018 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van de zomer heb ik een faux-leather legging gekocht bij de Zara t.w.v 19,95EUR. Enkele weken geleden ging de rits stuk. Vanwege het feit dat ik het zo’n mooie broek vond, had ik besloten om de rits te laten repareren t.w.v. 15EUR. Nu ben ik nog geen twee weken verder nadat de rits gemaakt is en blijkt de broek van uiterst slechte kwaliteit te zijn. Het faux-leather is nu gewoon aan het afbladderen, waardoor er allemaal gaten onstaan!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het aankoopbedrag terug willen met de geleden kosten van de nieuwe rits.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rubio12