Klacht: Slechte kwaliteit

op 04 oktober 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en mijn vriend roken al jaren Marlboro sigaretten. De laatste tijd vinden wij de kwaliteit erg achteruit gegaan. Of ze gaan steeds uit of het vuur valt er van af. Ik heb al een gat in mijn bank daardoor. Gaten in kleren. En vanmorgen valt het vuur bij mijn vriend op zijn blote been en heeft nu een brandwond. Das voor mij de druppel.

Gewenste Oplossing:

Oude kwaliteit terug dan ben ik tevreden. Maar ja het kwaad is al geschied

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Renate8580