Klacht: Slechte kwaliteit

op 24 september 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al jaren marlboro maar de laatste tijd is de kwaliteit echt achteruit gegaan. Vrijwel iedere sigaret zit minder tabak in dan voorheen en valt het kopje er ook iedere keer weer vanaf. Zojuist een brandgat in de bank gekregen erdoor en in mijn broek. Toen besloten een klacht ervan te maken. Dus wat gaan we eraan doen

Gewenste Oplossing:

Hoop dat marlboro de klacht serieus neemt en de kwaliteit zal verbeteren van de sigaretten en een leuke compensatie voor de geleden schade.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jillmieremet