Klacht: Slechte kwaliteit

op 25 juli 2017 over Wehkamp in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb een leuke jumpsuit gekocht van beachwave bij jullie en heb deze 1x kunnen dragen. Daarna kreeg ik er een vlekje in. Ik wilde dit er met een vochtig vaatdoekje uithalen, maar gelijk werd de hele stof vaal. Ik vind het niet kunnen dat de kwaliteit van de stof zo slecht is dat het daar niet tegen kan! De jumpsuit kan ik nu niet meer aan!
Ik hoop snel van jullie te horen.
Met vriendelijke groet, Marlies Heming

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug zou kunnen krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wehkamp over deze klacht.

Bericht van Wehkamp

1 jaar geleden - Goedemorgen, Wat vervelend dat het jurkje niet meer gedragen kan worden. Je hebt een mail van ons ontvangen om het jurkje aan te melden als een klacht en te retourneren naar ons. In de mail vindt je hier verdere informatie over. Heb je nog vragen kan je die sturen naar socialmedia@wehkamp.nl Met vriendelijk groet, webcareteam wehkamp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Wehkamp in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marlies Heming