Klacht: Slechte koffers, slechte klantenservice en nog steeds mijn geld niet terug

op 27 december 2017 over Outspot in de categorie Adviezen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb aan het begin van de zomer koffers besteld via Outspot. Direct op de eerste vlucht naar New York brak er al een wiel af. we hebben de koffers de hele vakantie gebruikt. Ze vielen steeds verder uit elkaar. Na de vakantie heb ik hierover gemaild. vele emails later zijn de koffers uiteindelijk opgehaald. En tot nu toe heb ik nog steeds mijn geld niet teug ontvangen. het gaat om een bedrag van 99,95 betaald op 3-7-2017.

Gewenste Oplossing:

zodra ik mijn geld heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Outspot

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Outspot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LJMM