Klacht: Slechte klantenservice

-D op 24 oktober 2020 over TrainMore in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De klantenservice is belachelijk slecht van deze sportschool. Ze reageren weken niet op je mailtjes. Ik ben zeker 4 maanden bezig geweest met opzeggen. Uiteindelijk is het eindelijk gelukt door op Facebook een reactie te plaatsen. Ik kreeg vervolgens een naslag waar ik nog een vraag over had. Hier reageren ze niet op en kreeg ik 40 euro incassokosten.

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet meer tevreden over deze sportschool. Een fatsoenlijke klantenservice met eventueel een nummer zou goed zijn.
Op dit moment wil ik mijn incassokosten terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar TrainMore over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door -D