Klacht: Slechte klantenservice

op 21 december 2017 over City-Bikes.nl in de categorie Internetshops - Fietsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een fiets besteld te hebben voor 400 euro ben ik erg teleurgesteld over de kwaliteit die je kan verwachten voor dit bedrag. Verschillende onderdelen begonnen na 2 weken al te roesten en de fiets liep aan.

Na dit te hebben aangegeven via de telefoon en de mail was de enige reactie dat ik de fiets had moeten inspuiten met WD40 spray. Na nog 3/4 mailtjes zou ik dan wat RVS boutjes opgestuurd krijgen. Ik heb aangegeven dit geen passende oplossing te vinden en ik wacht na 2 weken nog steeds op deze boutjes.

Het voelt voor mij dat ik opgelicht ben en ik een fiets wat misschien 200 euro waard is gekocht heb voor 400!

Gewenste Oplossing:

De fiets ophalen en mijn geld teruggestort krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar City-Bikes.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Niels Oedzes