Klacht: Slechte internetverbinding, belabberde klantenservice

op 10 oktober 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren is de verbinding slecht, valt regelmatig uit en alle geboden oplossingen bieden geen soelaas. Nu al 1,5 week zonder internet en nog moet ik 5 dagen wachten voor het is doorgezet ! Recent internetsnelheid gewijzigd en nu zit ik toch weer voor een jaar vast aan deze provider maar ik wil hier weg, zeker nu !

Gewenste Oplossing:

Opzeggen zonder boete of oplossing binnen 24 uur !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tommy65