Klacht: slechte inkoop of levering?

op 22 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 juli j.l. kwam ik halverwege de ochtend bij de jumbo en toe mijn verbijstering waren veel schappen van de vers afdeling helemaal leeg! Goed, het was warm weer en iedereen ging waarschijnlijk bbqen maar daar moet toch op ingespeeld worden?! Dit is voor mij de druppel want het komt heel vaak voor, vooral reclames, dat producten uitverkocht zijn, “niet geleverd” is dan het antwoord. Maar dat is toch niet mijn probleem, ik vind het echt onacceptabel dat je zo vaak mis grijpt bij Jumbo en ik hoop van harte dat u mijn klacht serieus neemt want dit is een veel gehoorde klacht van mensen die ik ken.
Met vriendelijk groet,
Mevr. C. Kennes

Gewenste Oplossing:

Zie bovenstaande!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Catharina Kennes