Klacht: slechte afhandeling, laat verkopers oplichten

op 19 februari 2018 over United Wardrobe in de categorie Markten en Braderieën

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste dames en heren,

Begin januari wat besteld via united. De verkoper heeft het verstuurd. Echt verkeerd ingelicht over de afhandeling. Het pakketje is door dhl weer terug gestuurd. Het pakketje is nu blijkbaar verdwenen. Echter heeft DHL aangegeven dat het pakketje gewoon weer bij de verzender is. Echter kun je bij dhl als ontvanger niks. Kan alleen de verzender een onderzoek laten starten. United Wardrobe doet niks die vindt het allemaal wel best. Maar ik kan fluiten naar mijn centen. Ik wacht al 4 weken elke keer zegt united dat ze het gaan oplossen. Echter doen ze helemaal niks. Het is echt een flut site!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld per direct terug krijg!

Alle klachten die gemeld zijn door jasmijn k