Klacht: slecht te woord gestaan door medewerkster klantensevice

op 27 december 2017 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 december rond 17.30 Heb ik gemeld dat ik mijn GVB pas verloren heb. De dame aan de telefoon sprak met een dusdanig buitenlands accent dat ze nauwelijks te verstaan was. Verder stelde ze de vragen om een zeer blafferige vervelende toon. We vermoeden dat het goed gaat komen en een nieuwe pas krijgen maar daar zijn we lang niet zeker van.
Voor ons een raadsel dat een dergelijke mevrouw de telefoon bedient.

Gewenste Oplossing:

Als er een vriendelijk duidelijk sprekend iemand aan de telefoon komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robert Eek