Klacht: Slecht kwaliteit

op 19 januari 2014 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Steeds terugkerende probleem dat mijn aangeschafte sigaretten uit elkaar vallen. Dit is steeds doordat de overgang van filter naar tabak te broos is. Aansteken is al niet mogelijk omdat de hechting niet goed is. Ik heb sigaretten en 1 van de pakjes bewaard om het aan te kunnen tonen.

Gewenste Oplossing:

Een tegemoetkoming voor alle sigaretten die ik al weg heb moeten gooien. Graag zsm uw reactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DannyterSteege