Klacht: Slecht geholpen Kruidvat Gorinchem Piazza

Hiephiephoera2 op 02 april 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist gekeken naar een artikel wat ik niet kon vinden. Redder een noot en tref een medewerkster van kruidvat aan. Ze was net een schap aan het vullen. Op mijn vraag of en waar ik mijn gezochte artikel kon vinden kreeg ik het gevleugelde antwoord zonder aangekeken te worden ‘dat weet ik niet. Moet u even aan iemand anders vragen’ . Uiteraard zonder zich te laten afleiden van haar initiele opdracht, het vak vullen. Een tien voor de focus, moet gezegd worden. Ze is niet snel van haar klus af te brengen. Ook een tien voor onbeschoftheid en onwelwillendheid. Ik ben direct maar ommekeer de winkel uutbgegaan en heb de andere drie medewerkers vriendelijk gedag gezegd op mijn terugtocht. Kruidvat, goed om eens aan mysterieshop te doen. @kruidvat_gorinchem_piazza

Gewenste Oplossing:

Niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door