Klacht: Slecht filter en as valt te snel eraf

op 21 juli 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste tijd heb ik een aantal pakjes waarin sigaretten zaten waarvan het filter niet goed zat vast geplakt aan de sigaret. Er kwam dus rook tussen de sigaret en het filter door. Tevens valt de as er ook de laatste tijd heel erg snel vanaf, als je even niet oplet zit je alweer onder met as. Ik ervaar dit als erg onprettig zeker als je bedenkt wat je voor de sigaretten moet betalen, verwacht ik echt betere kwaliteit. Het gaat om de normale Marlboro sigaretten in pakjes van 20 a €6,70.

Gewenste Oplossing:

Compensatie en verbeteren van de kwaliteit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carly777