Klacht: slecht behandeld aan de telefoon (call-center)

op 18 april 2019 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vanaf maandag is mij elke dag belooft dat de telefoon wordt afgestuurd, elke dag erna dat ik bel is er een verhaal. daarbij zijn de dames aan de telefoon kort af, en hebben ze vandaag tot 2 x toe het telefoon gesprek zonder reden afgebroken. Ik ben al ruim 10 jaar klant voor 3 telefoons per 2 jaar. Ik ben deze behandeling niet gewend van GSMWEB dit was tot voor kort een keurig bedrijf met een goed callcenter. Nu weet ik nog niet waneer mijn telefoon wordt geleverd, erg jammer na ruim een week.

Gewenste Oplossing:

Ik wil niet aan het lijntje worden gehouden, dan een de telefoon op voorraad, dan weer niet, dan is het weer het wachten op de provider, elke keer een ander verhaal; Nee is ook een antwoord en ik wil gewoon netjes te woord worden gestaan, maar dat is op dit moment ver te zoeken.
Graag wil ik horen wanneer de telefoon wordt geleverd, dat is alles

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leobronkhorst