Klacht: Slecht bedrijf!!

op 29 mei 2017 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik waarschuw mensen om nooit te bestellen bij Asos!
Ik heb in April een jurk besteld voor €42 na het retouren heb ik 1 keer na een maand contact kunnen krijgen via de mail met mevrouw Heidi van het klantenservice. Haar reactie was dat ze kon zien dat ze het artikelen hadden ontvangen, en dat ze het zou uitzoeken en dat ze mijn klacht naar een andere afdeling had doorgestuurd. En ik kon bij eventuele andere vragen gerust contact kon opnemen met haar.
Nou ik dacht oke positief… maar na een poosje afwachten heb ik niks van mevrouw Heidi zowel Asos vernomen. Sindsdien stuur ik Asos steeds een e-mail met vragen en mijn klacht, maar ik krijg niet eens antwoord van ze. Wat een slechte manier van handelen. Dat je zo achter je geld aan moet gaan zonder resultaat ook! Ik zou mij schamen Asos neem voorbeeld van andere onlineshops zoals: H&M! Hierbij waarschuw ik iedereen om niks te bestellen via Asos, want je moet direct met ideal betalen en na het retourneren mag je smeken om je eigen geld;)

Gewenste Oplossing:

Zodra mijn geld op mijn rekening word teruggestord!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ozlemm