Klacht: Site is misleidend

op 16 augustus 2016 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na te hebben betaald voor de website (15 euro voor twee weken) was ik er al in 10 minuten achter dat de website helemaal geen relevant aanbod heeft. Bij geen enkel huuraanbod staan daadwerkelijk contactgegevens van de verhuurder. Daarnaast is niet eens een volledige beschrijving van de huurwoning te zien. De beschrijving wordt halverwege afgekapt en er wordt verwezen naar huurwoningen.nl voor meer informatie (en van die website ben ik al lid).

Gewenste Oplossing:

Aangezien ik pas een kwartier lid ben zou ik graag mijn inschrijfgeld terug ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SorayaAcunzoli